Traject C

Traject C biedt zowel basis- als middelbare scholen hulp bij het inrichten van het cultuuronderwijs. Dit kan zowel praktisch door de lessen te verzorgen als theoretisch door leerlijnen te ontwerpen en aan te bieden.

Samen met de scholen zorgt Traject C voor een invulling op maat. Dit kan gaan om korte of langlopende projecten en in alle klassen. Allemaal vanuit de visie dat een mens meer, beter en sneller leert wanneer deze mede-eigenaar is. Traject C doet dit in de disciplines theater, acteren, dans en muziek.

Hierdoor is er binnen het cultuuronderwijs ruimte voor kruisbestuiving binnen de disciplines theater, acteren, dans en muziek. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om vakoverstijgend te leren en te werken. Sterker nog, de docenten van Traject C vinden dit juist inspirerend en spannend. Zo worden vaak de onderwerpen die behandeld worden bij Taal ook gebruikt in bijvoorbeeld de theaterles, of de rekenonderwerpen gebruikt voor een dansopdracht.

Ben je op zoek naar hulp bij het inrichten van het cultuuronderwijs en lijkt Traject C je wel wat? Neem dan contact met ons op.

Klik hier om te boeken