Blozen voor beginners (groep 7 & 8)

Blozen voor beginners Op alle scholen in Nederland wordt seksuele vorming gegeven. Over het algemeen is dit vooral gericht op voorlichting. Laten we zeggen: het technische gedeelte. De voorstelling Blozen voor beginners gaat vooral over het sociaal-emotionele deel.

Blozen voor beginners volgt 3 basisscholieren aan het begin van de puberteit. Daan, Kim en Fleur zijn op zoek naar zichzelf, de liefde en hun grenzen. De eerste kus, een veranderd lichaam, verliefdheid, een vriendje dat het per WhatsApp uitmaakt, verliefd worden op de broer van je beste vriendin en alles wat er nog meer bij puberen hoort. Thema’s die aan bod komen: vriendschap, liefde, seksuele diversiteit, puberen, seksualiteit, verkering, verliefd zijn en een veranderend lichaam.

Na de voorstelling is er een interactief nagesprek onder leiding van de acteurs. Zij worden hier intensief in getraind. Daardoor zijn ze goed in het creëren van een veilige sfeer zodat iedereen mee kan praten over deze spannende onderwerpen.

De voorstelling Blozen voor beginners en het interactieve nagesprek zijn een fijne basis om aan te kunnen refereren in de lessen seksuele vorming.

“De combinatie tussen het grappige en het serieuze, heel goed!” Juf Rivka van de Juliana van Stolbergschool.

Kenmerken

 • Soort project: voorstelling in de klas
 • Doelgroep: groep 7 & 8 ook speciaal onderwijs
 • Tijdsduur: 1,5 uur (45 min voorstelling en 45 min nabespreking)
 • Aangeboden in: heel Nederland
 • Max. aantal deelnemers: 64 leerlingen of 2 klassen
 • Nieuw lesmateriaal: vanaf schooljaar 21-22
 • Prijs: 1 voorstelling per dag €690,-
  2 voorstellingen per dag €1150,-
  3 voorstellingen per dag €1545,-
  Prijzen zijn excl. btw en excl. reiskosten
Klik hier om te boeken
Over de Crew
Over Theatergroep zwerm