TheaterChallenge Crew

 • Esther Hulst

  Op de eerste rij

  In 2009 studeerde Esther Hulst af als zelfstandig uitvoerend theatermaker aan de Theaterkade. Maar zij is meer dan Theatermaker alleen. Esther is docent, actrice, regisseur, schrijver, editter (hoewel niet de beste) maar bovenal ondernemer. Samen met Martijn Huitema is zij eigenaar van Op de eerste rij.

  Naast de dagelijkse leiding die zij deelt met Martijn is ze werkzaam als actrice, docent, artistiek- en zakelijkleider van theatergroep Zwerm en bedenker van alles wat nog komen gaat.

 • Martijn Huitema

  Op de eerste rij

  Al voordat Martijn Huitema begon aan zijn studie Docent Muziek wist hij het: muziek en lesgeven is de ideale combinatie. Hij is een muzikale duizendpoot, muziekproducent, maar bovenal muziekdocent.

  Werken vanuit je passie en juist dit proberen over te brengen op de leerling, dat is wat Martijn beweegt. Altijd met de juiste dosis energie en humor aan de slag.

  Samen met Esther is Martijn eigenaar van Op de eerste rij. Naast de dagelijkse leiding die hij deelt met Esther. Is hij werkzaam als muziekdocent, contactpersoon voor scholen en artistiekleider van Vibes. En natuurlijk bedenker van alles wat nog komen gaat.

 • David Meijer

  theatergroep zwerm, monkeyspoom, theaterchallenge

  Regisseur en coach bij MonkeySpoom
  Regisseur bij Tg Zwerm
  Licht- en geluidstechniek docent bij TheaterChallenge

 • Willemijn Bonder

  vibes muziek educatie, theaterchallenge

  Musical en zangdocent bij TheaterChallenge
  Muziekdocent bij Vibes

 • Ben van Bokhoven

  theatergroep zwerm, theaterchallenge

  Acteur bij Tg Zwerm in Close, Kriebels, iSocial bo en vo en Bijna 11 enzo. Physical comedy en Slapstick docent bij TheaterChallenge.

 • Willemijn Bosman

  theaterchallenge

  Objecttheater docent bij TheaterChallenge

 • Anouk Briefjes

  theaterchallenge

  Theaterdocent bij TheaterChallenge