Nieuws - Alert! CJP-budget

Het einde van het jaar komt al in zicht en dat betekend dat het CJP-cultuurkaartbudget opgemaakt moet worden. Er ligt nog bijna 7 miljoen euro op de plank. Dit moet uitgegeven worden vóór 31 december 2022. Op veel scholen gaat het om meer dan dan de helft van het beschikbare budget en er is nog maar weinig tijd om te besteden.

Gelukkig is hier een oplossing voor. Het budget mag namelijk ook besteed worden aan cultuureducatie die pas ná 31 december wordt uitgevoerd. Reserveer nu een voorstelling, workshopdag of lesprogramma en wij komen deze in de tweede helft van het schooljaar uitvoeren. Maar dat is niet de enige mogelijkheid…

Je kunt het overgebleven budget ook bij ons besteden als je nog niet precies weet wat je wilt of wanneer je iets wilt. Wij houden het voor je apart en zodra je weet waaraan je het wilt uitgeven, plannen we het in. Zo kun je het CJP-budget toch nog besteden aan cultuur. Precies waar het voor bedoeld is.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via telefoon 023 - 205 2482 , mail of plan een belafspraak in. Wij denken graag mee.

Meer weten over het CJP-cultuurkaart budget? Lees de blog.

Klik hier om te boeken
Over de Crew
Home