Vroegboekkorting

De Mei vakantie is voorbij en dat betekend: Vroegboekkorting. Boek vóór 15 juli 2023 een voorstelling van Theatergroep Zwerm voor komend schooljaar, en verzeker je van een plekje in onze agenda.

De Vroegboekkorting

  • €100,- korting op 3 voorstellingen 
  • €50,- korting op 2 voorstellingen 
  • €20,- korting op 1 voorstelling

Deze actie geldt voor alle voorstellingen van Theatergroep Zwerm voor zowel PO als VO (uitgezonderd de Kinderboekenweek-voorstelling). De voorstellingen vinden plaats op één dag.

Weet je nog niet precies wat je wilt of is de jaarplanning nog niet helemaal duidelijk? Of ben je enorm druk met het afsluiten van het schooljaar? Geen probleem, dan prikken we de uiteindelijke datum later.

Uiteraard is dit alles te betalen met CJP-budget. Trouwens, ook de NPO-gelden kun je besteden aan cultuureducatie.

Boek nu! Bel 023 - 205 2482 , stuur een mail of maak een belafspraak op een moment dat het ons beiden uitkomt. Dan spreken we elkaar snel.

Wil je meerdere voorstellingen voor verschillende leerjaren boeken? Dan hebben we een extra voordelige aanbieding. Neem hiervoor contact met ons op.

TheaterChallenge

Wil jij volgend jaar culturele workshops voor jouw leerlingen? Of wil je dat we een voorstelling met ze maken waarbij ze alles zelf doen van acteren tot techniek en van dans tot film en video?

Boek dan vóór 15 juli 2023 een TheaterChallenge, en ontvang 10% vroegboekkorting op de gehele offerte!

Voor komend schooljaar hebben we ook weer een mooie brochure met dit jaar ons gehele aanbod erin: Interactieve digitale brochure schooljaar 23-24

Wees dus verzekerd van een plekje in onze agenda en boek nu! Neem contact met ons op via mail boekingen@opde1sterij.nl, bel 023 - 205 2482 of plan een belafspraak met ons in.

Klik hier om te boeken
Over de Crew
Home