Lente actie!

Dit schooljaar loopt op z'n einde, tijd om het komende schooljaar in te gaan plannen. Onze agenda loopt al aardig vol en we houden graag een plekje voor je vrij. Voor de vroege boekers hebben we daarom onze traditionele lente actie:

Theatergroep Zwerm

  • Boek vóór 10 juli 2019 een voorstelling van Theatergroep Zwerm voor schooljaar 2019/2020 en ontvang €50,- korting per voorstelling!

Deze actie geldt niet alleen voor de huidige voorstellingen maar ook voor de nieuwe voorstellingen PestKoppen en VerPest.

Wil je meerdere voorstellingen voor verschillende leerjaren boeken? Dan mogen we je een extra voordelige aanbieding doen!

TheaterChallenge

  • Boek vóór 10 juli 2019 een TheaterChallenge voor schooljaar 2019-2010 en ontvang 10% korting op de gehele offerte!

Vibes

  • Op zoek naar invulling van het cultuuronderwijs op jouw school? Boek vóór 10 juli 2019 bijvoorbeeld een leerlijn muziek of een ander product van Vibes en krijg een optreden van Distict Harlem junior cadeau!

Meer weten over de lente actie? Stuur een mail naar boekingen@opde1sterij.nl met daarin: naam, naam van de school/instelling, voorstelling en voorkeursdatum.

Deze actie is geldig op voorstellingen die geboekt worden in de periode van 15 mei tot en met 10 juli 2019. De speeldata van de voorstellingen vinden plaats in het schooljaar 2019/2020.

Boek hier je ticket
Over de Crew
Over Home