Digitale leerlijn theater (groep 1 t/m 8)

online aanbod➔ corona proof➔

Elke week staan juf Esther en meester David klaar om aan de slag te gaan met theater. In deze lessenreeks leren zij je alles over theater. Ze hebben het over emoties, over wie, wat, waar, over improviseren, over mimiek en fysiek en ook schrijven en hoe je een theatervoorstelling maakt.

Elke les duurt een half uur. De lessen zijn speciaal ontwikkeld om helemaal mee te kunnen doen. Dit kan met de hele klas vanaf het digibord. Maar ook vanuit huis, mocht dit beter uitkomen. Voor de 3 verschillenden bouwen is er elke week een eigen les beschikbaar. Hierdoor werken de leerlingen op hun eigen niveau. Je hebt voor deze lessen weinig materiaal nodig; hooguit je stem, je lichaam en natuurlijk je verbeelding.

Wanneer je deze lessen afneemt, krijg je toegang tot een speciaal voor jouw school ingerichte portal. Via deze portal kunnen alle kinderen aan de lessen meedoen. Kortom geen gedoe met inlogs en wachtwoorden, een simpele link en de leerlingen kunnen meedoen. De lessen zijn goed in te zetten als thuiswerk in de Coronotijd, zodat cultuureducatie ondanks deze bizarre tijd toch gewoon door kan gaan.

Kenmerken

  • Soort project: digitale leerlijn
  • Doelgroep: onderbouw, middenbouw, bovenbouw
  • Tijdsduur: 30 min per les
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Max aantal deelnemers: per klas via digibord, of individueel vanuit huis
  • Prijs: offerte op aanvraag
Klik hier om te boeken
Over de Crew
Over Traject C