TheaterChallenge Crew

Esther Hulst

Op de eerste rij

In 2009 studeerde Esther Hulst af als zelfstandig uitvoerend theatermaker aan de Theaterkade. Maar zij is meer dan Theatermaker alleen. Esther is docent, actrice, regisseur, schrijver, editter (hoewel niet de beste) maar bovenal ondernemer. Samen met Martijn Huitema is zij eigenaar van Op de eerste rij.

Naast de dagelijkse leiding die zij deelt met Martijn is ze werkzaam als actrice, docent, artistiek- en zakelijkleider van theatergroep Zwerm en bedenker van alles wat nog komen gaat.

Martijn Huitema

Op de eerste rij

Al voordat Martijn Huitema begon aan zijn studie Docent Muziek wist hij het: muziek en lesgeven is de ideale combinatie. Hij is een muzikale duizendpoot, muziekproducent, maar bovenal muziekdocent.

Werken vanuit je passie en juist dit proberen over te brengen op de leerling, dat is wat Martijn beweegt. Altijd met de juiste dosis energie en humor aan de slag.

Samen met Esther is Martijn eigenaar van Op de eerste rij. Naast de dagelijkse leiding die hij deelt met Esther. Is hij werkzaam als muziekdocent, contactpersoon voor scholen en artistiekleider van Vibes. En natuurlijk bedenker van alles wat nog komen gaat.

David Meijer

theatergroep zwerm, monkeyspoom, theaterchallenge

Regisseur en coach bij MonkeySpoom
Regisseur bij Tg Zwerm
Licht- en geluidstechniek docent bij TheaterChallenge

Willemijn Bonder

vibes muziek educatie, theaterchallenge

Musical en zangdocent bij TheaterChallenge
Muziekdocent bij Vibes

Ben van Bokhoven

theatergroep zwerm, theaterchallenge

Acteur bij Tg Zwerm in Close, Kriebels, iSocial bo en vo en Bijna 11 enzo. Physical comedy en Slapstick docent bij TheaterChallenge.

Willemijn Bosman

theaterchallenge

Objecttheater docent bij TheaterChallenge

Anouk Briefjes

theaterchallenge

Theaterdocent bij TheaterChallenge

Kay de Jong

theatergroep zwerm, theaterchallenge

(mede)schrijver bij Tg Zwerm aan iSocial, Close en InControl.